Dampen in plaats van roken, het beste alternatief voor een goedkopere en gezondere gewoonte

Dampen
Steeds meer mensen gaan over van gewoon roken op het elektronisch roken. Het ‘dampen’ van een e-sigaret is veel minder belastend voor het lichaam omdat het niet al die scbadelijke stoffen bevat die in de rook van gewone sigaretten ge├»nhaleerd wordt. Het longfonds is dan ook blij met deze vorm van roken, dampen dus. Esigaretonline.nl verkoopt voor de beginnende e-smoker en voor de gevorderde damper uitstekende e-sigaretten, waarmee men veel goedkoper uit is dan met de gewone tabakssigaretten.

Liquids
Bij esigaretonline.nl kan men startersets kopen waarbij alleen de liquid voor het bijvullen van het tankje aangevuld moet worden. De liquids zijn er in vele smaken en sterktes. Bij de e-sigaret kan de damper namelijk kiezen hoeveel nicotine er gebruikt wordt. De verkochte sterktes zijn 18 mg, 12 mg en 9 mg. Daarnaast is er nog de keus voor nicotinevrij. Dus voor mensen die willen stoppen met roken is dit ook heel geschikt, omdat de sterkte langzaam afgebouwd kan worden. Net als bij nicotinepleisters. De smaken liquids varieert van tabakssmaak tot allerlei soorten fruitsmaken of menthol.

Accessoires
De winkel verkoop ook diverse accesoires voor de e-sigaret. Zo heeft ze coils, het verdampingselement in haar assortiment en verschillende clearomizers, etuis, mondstukken of andere benodigdheden.