De e smoker, niet roken, maar gezonder dampen

Elektronisch roken is gezonder dan gewone sigaretten. Maar hoe zit dat nu met die e-sigaret. Wat is het precies en waarom is het gezonder. En wat kost het precies. Is het nu echt goedkoper dan gewoon roken?

Geen schadelijke rook
Een gewone sigaret verbrandt tabak en veroorzaakt rook. Met die rook komen er vele schadelijke stoffen, waaronder teer en andere kankerverwekkende stoffen, de longen binnen. De e-sigaret verdampt een liquid waar al die schadelijke stoffen niet aan toegevoegd zijn. Hierdoor worden de longen niet aangetast. Longartsen zijn dan ook erg blij met de opmars van deze vorm van roken. Eigenlijk dampen genoemd. Doordat de damp vrijwle reukloos is en ook meteen opgaat in de omgeving, is het roken in gezelschap ook geen belasting meer voor de omstanders. Hoewel het beleid voor dampers nog niet echt in kaart is gebracht, kan in een restaurant bijvoorbeeld gewoon gedampt worden. Esigaretonline.nl springt in dit voordeel en biedt de roker een goed alternatief voor de kankerverwekkende tabaksrook.

Goedkoper
Elektronisch roken is vele malen goedkoper dan gewoon roken. Er wordt eenmaal een aanschaf gedaan van de navulbare sigaret en daarna kan men naar behoefte de liquidvullingen kopen, die maar een paar euro kosten per flesje van 10 ml. Met die 10 ml kan de sigaret ettelijke malen gevuld worden. Iemand die een pakje per dag rookte, hoeft met het dampen niet meer dan die paar euro per week of een aantal dagen kwijt te zijn. Esigaretonline.nl heeft een assortiment van de beste esmokers en liquids in haar webwinkel.