Review Loopband op Fitnessapparaat.nl

Het afgelopen jaar ben ik minder gaan bewegen en zijn de kilo’s er snel aangekomen. Hier wilde ik natuurlijk ook weer zo snel mogelijk vanaf. Een sportschool is niets voor mij dat ik houd ik nooit lang vol. Ik werd door vriendinnen gewezen op de aanschaf van een loopband voor in huis. Het leek mij geweldig. Zo kan ik thuis voor de buis trainen en direct beginnen met een gezondere leefstijl. Ik vond al snel de website Fitnessapparaat.nl en heb hier zeer succesvol mijn loopband gekocht.

Geweldige serviceĀ 

Fitnessapparaat.nl heeft een prachtig en uitgebreid aanbod. Dit is geweldig, maar ook lastig. Ik wist als leek niet goed waar ik op moest letten bij de aanschaf van een loopband. Ik heb daarom contact opgenomen met de klantenservice van Fitnessapparaat.nl en die hebben mij stap voor stap geholpen bij het vinden van de beste loopband voor mij. Het bestelproces was erg eenvoudig. Ik kon de loopband direct bestellen en deze werd de volgende dag netjes aan huis geleverd.

Ik loop nu iedere dag 30 minuten op de loopband en ik merk erg veel verschil. Mijn broek gaat al losser zitten en ik begin er nog lol in de krijgen ook. Ik kan de loopband aanpassen qua hoogte en snelheid en kan zo unieke trainingen volgen in mijn eigen huis.